Tefal EXPRESS COMPACT SV7120, Statie de Calcat 350 g/min, 6 Bar, 1.7 l – Pareri si Review

Tefal Express Compact SV7120 este o stație de călcat de calitate și puternică. Are un design deosebit și compact, iar presiunea ridicată a aburului vă ajută să călcați hainele într-un timp foarte scurt. Este si destul de accesibila, avand in vedere performantele sale.

Tefal EXPRESS COMPACT SV7120

Stația de călcat Tefal Express Compact SV7120 are o putere de 2600 W și o presiune maximă de 6 bari. Asigură un debit de abur de 120g/min, iar debitul jetului de abur este de până la 350g/min. Capacitatea recipientului de apă de 1.7 litri este detașabilă pentru o umplere ușoară. Are talpă Xpress Glide de ceramică pentru o alunecare ușoară și funcții precum Mod Eco sau sistem anti-picurare.

Specificații Tefal Express Compact SV7120

Pachet Tefal EXPRESS COMPACT SV7120

Tefal Express Compact SV7120 este o stație de călcat cu performanțe deosebite. Are o putere de 2600 W și o presiune de 6 bari. Timpul inițial de încălzire este de numai 2 minute.

Debitul de aer puternic de 120g/min și puterea jetului de abur de până la 350g/min va netezi cu ușurință chiar și cele mai rebele cute.

Rezervorul de apă de 1.7 l este detașabil și poate fi reumplut chiar în timpul funcționării, astfel sesiunea de călcat nu va fi întreruptă, și veți termina mai rapid treaba.

Tefal Express Compact SV7120 este foarte ușor de folosit și ocupă puțin spațiu, ocupând un cadru mai mic decât o foaie A4. Lungimea cablului de alimentare este de 1.6 m.

Tehnologii și funcții

Statie de calcat Tefal EXPRESS COMPACT SV7120

Tefal Express Compact SV7120 este o stație de călcat orizontală, dar are opțiunea de a călca și pe verticală, pentru a călca cu ușurință hainele delicate sau de mari dimensiuni, cum ar fi perdelele.

Talpa din ceramică este rezistentă la zgârieturi, alunecă foarte bine pe orice tip de țesătură, iar cu ajutorul aburului puternic orice cută va dispărea cu uțurință.

Stația de călcat are un sistem de blocare pentru a putea fi transportată ușor și în siguranță.

Este disponibilă și modul Eco cu ajutorul căruia veți reduce consumul de energie iar performanțele nivelului de abur nu vor fi afectate.

Tefal Express Compact SV7120 vine cu un cartuș anti-calcar, aparatul este astfel protejat și crește durata de viață a stației de călcat. Este foarte simplu de curațat, rotiți butonul, apoi goliți recipientul de apă și calcar.

Usor de mutat

Aburul și căldura tălpii ajută la eliminarea bacteriilor cu până la 99.99%, pentru o igienă riguroasă.

Plusuri Tefal Express Compact SV7120

+ Putere foarte mare 2600 W

+ Talpă de ceramică

+ Opțiune oprire automată

+ Cartuș anti-calcar

+ Călcare pe verticală

+ Design deosebit și compact

+ Preț atractiv

Minusuri

– Lungimea cablului este cam mică, 1.6 m

Concluzie

Tefal Express Compact SV7120 este o stație de călcat puternică, cu un rezervor de apă mare cu umplere continuă care asigură o automonie ridicată și face față cu ușurință unei cantități mari de rufe. Cu ajutorul puterii și a aburului, călcatul rufelor va deveni un mod de relaxare. Va puteți lua adio de la cele mai încăpățânate cute cu ajutorul acestei stații de călcat.

Vezi pretul de azi