Philips PSG8050/30, Stație de călcat Seria PerfectCare 8000, 2100 W, 8 bar, 120g/min, Rezervor Apă 1.8 l – Pareri si Review

Pentru cei care au o cantitate mare de rufe de călcat, alegerea unei stații de călcat de calitate înseamnă diferența dintre chin și economisire de timp și efort. În ajutorul vostru, vin cei de la Philips cu o stație de călcat performată, care va face călcatul rufelor o plăcere. Philips PSG8050/30 seria PerfectCare 8000 este o stație cu un aspect modern, culoarea mov o face să iasă ușor în evidență și are incluse multe funcții și tehnologii noi.

Philips Philips PSG8050/30 statie de calcat

Philips PSG8050/30 este o stație de călcat ce are o putere de 2100 W și o presiune maximă de până la 8 bari. Acestă stație poate asigura un jet de abur de până la 120 g/min, talpa SteamGlide Elite este din teflon, are rezervor de 1.8 l detașabil și funcții precum OptimalTemp și Easy De-cal Plus.

Ca și dimensiuni, aceasta are lungimea de 56 cm, lățimea de 32 cm și înălțimea de 35 cm. Greutatea totală a acestui model este de 7.4 kg, deci este destul de grea.

Specificații Philips PSG8050/30

Philips PSG8050/30 este un model cu o putere de 2100 W și o presiune maximă ce poate ajunge până la 8 bari ce vă permite să aveți rezultate foarte bune la călcare cu un efort minim.

Timpul de încălzire este de 2 minute și asigură un jet de abur de 120 g/min puternic și continuu care îndepărtează cu ușurință cutele. Are un senzor de mișcare inclus care eliberează automat abur atunci când aparatul se mișcă pe haine.

Are un recipient de apă cu o capacitate de 1.8 litri, care poate oferi până la 2 ore utilizare continuă. Rezervorul de apă are un indicator luminos care vă avertizează atunci când acesta trebuie umplut. De asemenea acesta este detașabil pentru o umplere usoară.

Tehnologii și funcții

Talpa fier de calcat Steamglide Elite

Fierul de călcat vine cu talpă SteamGlide Elite din teflon, ce alunecă foarte ușor și este rezistentă la zgârieturi.

Tehnologia OptimalTemp vă permite să călcați cu ușurință diverse tipuri de materiale, de la blugi până la cele sensibile, cum ar fi mătasea, fără alte ajustări a temperaturii din partea voastră.

Cu ajutorul funcției Easy De-cal Plus durata de viață fierul de călcat va fi prelungită. Sistemul de decalcifiere colectează calcarul, iar când recipientul trebuie golit un indicator luminos vă anunță acest lucru. Golirea recipientului este foarte ușoară, trebuie doar să scoateți dopul și să goliți apa cu particulele de calcar din interior.

Funcții disponibile

Philips Philips PSG8050 30 abur

Philips PSG8050/30 vă ajută să vă calcați rufele fără niciun efort. Cu ajutorul jetului de abur automat puteți călca hainele atât pe orizontală cât și pe verticală. Fierul este foarte ușor, are doar 800 g, și nu va obosi mâna la călcarea pe verticală.

Acest model de la Philips beneficiază și de funcția de oprire automată, pentru un plus de siguranță și pentru a economisi energie.

Funcțiile anti-calcar și auto-curațare sunt și ele disponibile, ceva ce nu trebuie să lipsească de la o stație de călcat modernă.

Plusuri Philips Philips PSG8050/30 seria PerfectCare 8000

+ Jet de abur automat

+ Oprire automată

+ Funcție anti-calcar și auto-curățare

+ Rezervor de apă detașabil de 1.8 l

+ Funcția Easy De-calc Plus

+ Tehnologia OptimalTemp

+ Putere 2100 W

Minusuri

– Greutate 7.4 kg, destul de greu de manevrat

Concluzie

Philips Philips PSG8050/30 este o stație de călcat modernă, cu un design deosebit cu ajutorul căreia veți opține rezultate excelente la călcare într-un timp foarte scurt. Este ideală pentru persoanele care au multe rufe de călcat.

Vezi pretul de azi