Philips PSG7140/70, Stație de Călcat Seria PerfectCare 7000, 2100 W, 8 bar, 120g/min – Pareri si Review

Dacă sunteți în căutarea unei stații de călcat performante și ușor de utilizat aruncați o privire și la modelul PSG7140/70 seria PerfectCare 7000 de la Philips.

Philips PSG7140/70

Philips PSG7140/70 are o putere de 2100 W și o presiune maximă de 8 bari. Asigură un debit de abur de 120g/min, iar debitul jetului de abur este de pînă la 600g/min. Capacitatea recipientului de apă de 1.8 litri este detașabilă pentru o umplere ușoară. Are talpă SteamGlide Elite și funcții precum Easy De-calc Plus, OptimalTemp și DynamiQ.

Culoarea verde cu alb, designul modern și ergonomic o face să iasă în evidență. Stația de călcat are o greutate de 3.85 kg, este ușoară, și are dimeniunile de 42 cm lungime, 24 cm lățime și o înălțime de 27.5cm. Lungimea cablului este de 1.7m.

Specificații Philips PSG7140/70

Philips PSG7140 70 statie de calcat

O stație de călcat este folositoare mai ales când este folosită de o familie numeroasă, unde cantitatea de haine de călcat este destul de ridicată.

Cu ajutorul acestei stații puteți călca fără efort cu abur automat. Are inclus un senzor de mișcare care detectează materialul și eliberează abur puternic. Modul de abur DynamiQ știe exact când fierul de călcat este în mișcare și când nu este folosit.

Are o putere de 2100 W pentru încălzire rapidă și o presiune maximă de 8 bari. Are nevoie de 2 minute pentru a ajunge la temperatura maximă care poate fi selectată.

Are o presiune a debitului de abur de până la 120g/min și o presiune a jetului de abur de 600g/min ce face netezirea cutelor persistente foarte ușoară. Aburul pătrunde adânc în țesătură și elimină orice cută.

Philips PSG7140 70 calcat cu abur

Datorită tehnologiei OptimalTemp acest fier de călcat nu va produce arsuri pe niciun material, oricât de pretențios ar fi acesta. Temperatura va fi ajustată automat datorită acestei funcții și nu va mai trebuie să așteptați sau să sortați hainele.

Talpa SteamGlide Plus este din teflon și asigură o alunecare optimă ce orice tip de țesătură, este rezistentă la zgârieturi și ușor de curățat.

Decalcifierea regulată prelungeste viața fierului de călcat, iar cu ajutorul funcției Easy De-calc Plus această sarcină va fi foarte ușor de realizat. Aparatul vă anunță când este timpul să goliți recipientul printr-un indicator luminos. Golirea recipientului se face prin scoaterea dopului și golirea acestuia.

Capacitatea mare a rezervorului de apă, de 1.8 litri, vă oferă până la 2 ore de utilizare continuă. Rezervorul este detașabil pentru a ușura reumplerea acestuia.

Tehnologii și funcții

Philips PSG7140 70 calcat vertical

Philips PSG7140/70 este un fier de călcat orizontal, dar poate fi folosit cu ușurință și pe verticală datorită greutății sale de doar 800 g.

Aceată stație de călcat face parte din categoria premium, prețul fiind pe măsură, dar veți beneficia de câteva tehnologii interesante care merită luate în calcul:

DynamiQ: aburul este eliberat automat atunci când fierul se mișcă și se oprește atunci când nu este folosit.

SteamGlide Elite: talpa de teflon este antiaderentă și rezistentă la zgârieturi.

OptimalTemp: face trecerea automată a temperaturii în funcție de material.

Easy De-calc Plus: componentele interioare ale fierului sunt protejate și prelungește durata de viață a acestuia.

Funcții disponibile

Oprire automată: fierul se oprește atunci când nu este folosit.

Auto-curățare: pentru performanțe de durată și buna funcționare a jetului de abur.

Anti-calcar: previne depunerea calcarului.

Plusuri Philips PSG7140/70

+ Funcție anti-calcar și auto-curățare

+ Jet de abur 600g/min

+ Tehnologie DymaniQ și OptimalTemp

+ Culoare și design deosebit

+ Talpă SteamGlide Elite

+ Rezervor detașabil de 1.8 l

Minusuri

– Prețul tipic pentru zona premium

Concluzie

Philips PSG7140/70 este o stație de călcat excelentă, din toate punctele de vedere. Arată foarte bine iar puterea mare a jetului de abur va face față cu ușurință oricărei cute. Are multe tehnologii avansate, dar și prețul este pe măsură.

Vezi pretul de azi