Philips PSG7050/30, Stație de Călcat Seria PerfectCare 7000, 8 Bar, 2100 W, 120g/min, 1.8 l, SteamGlide Elite – Pareri si Review

Una dintre cele mai atractive și comode stații de călcat în acest moment, Philips PSG7050/30 este un model cu un aspect modern, de culoare albastră.

Statie de calcat Philips PSG7050 30

Philips PSG7050/30 seria PerfectCare 7000 este o stație de călcat ce are o putere de 2100 W și o presiune maximă de până la 8 bari, asigurând un debit de abur de 120g/min și un jet al debitului de abur de până la 600g/min.

Talpa de teflon vine cu tehnologia SteamGuide Elite, are rezervor de apă de 1.8 l detașabil, funcții precum OptimaTemp și Easy de-calc Plus.

Stația de călcat are un design modern, este extrem de ușoară și simplu de manevrat, iar cu ajutorul ei călcatul rufelor va deveni o plăcere.

În ceea ce privește dimensiunile, acestea are lățimea și înălțimea de 31 cm fiecare, în timp ce lungimea ajunge la 47 cm. Greutatea totala a stației de călcat este de 5.6 kg.

Specificații Philips PSG7050/30

Fier calcat Philips PSG7050 30

Stația de călcat cu abur Philips PSG7050/30 a fost concepută pentru comoditate și confort, cu o putere de alimentare de maxim 2100 W și o presiune a aburului de 8 bari puteți îndepărta foarte ușor cutele dificile. Fierul de călcat are nevoie de 2 minute pentru a ajunge la temperatura selectată.

Debitul de aer puternic și continuu de până la 120g/min și puterea jetului de abur de până la 600g/min va îndepărta chiar și cele mai persistente cute de pe cele mai groase materiale.

Cu ajutorul tehnologiei OptimalTemp veți obține rezultate remarcabile, deoarece această stație de călcat nu produce arsuri pe niciun tip de material, chiar și atunci când este lăsată nesupravegheată. Nu este nevoie de reglaje, și nici nu este nevoie să sortați rufele în prealabil, se poate călca orice tip de material, oricând doriți.

Rezervorul de apă de 1.8l este detașabil pentru reumplere ușoară. Are inclusă funcția Easy De-Calc Plus care colectează calcarul în permanență, iar indicatorul luminos vă anunță când recipientul trebuie golit. Este foarte ușor de golit, trebuie doar să scoateți dopul și să goliți apa cu tot cu particulele de calcar.

Pentru a putea fi transportat sigur și ușor fierul de călcat se blochează de baza stației. Greutatea totală a stației de călcat este de 5.6 kg cu o lungimea furtului este de 1.7 m și o lungime a cablului de alimentare de 1.65 m.

Tehnologii și funcții

Philips PSG7050 30

Tipul de călcare al fierului este orizontal, dar find foarte ușor și comod este ideal și pentru călcatul vertical. Fierul are o greutate de doar 800g, și poate fi folosit ușor pentru călcarea verticală a hainelor de pe umeraș.

Philips PSG7050/30 este o stație de călcat cu abur model standard ce vine la pachet cu mai multe tehnologii, iar prețul este ușor ridicat. Dintre aceste tehnologii putem menționa:

  • OptimalTemp: asigură o singură setare de temperatură pentru toate tipurile de materiale.
  • Easy De-Calc Plus: prelungeste durata de viață a fierului de călcat datorită sistemului de colectare a calcarului.
  • SteamGlide Elite: talpa de teflon alunecă foarte ușor și este rezistentă la zgârieturi.

Funcții disponibile

  • Oprire automată: când fierul este lăsat nesupravegheat acesta se oprește pentru siguranță și pentru a economisi energie.
  • Auto-curățare: asigură un debit de abur ridicat și previne blocarea orificiilor.
  • Anti-calcar: protejează fierul și prelungește durata de viață a acestuia.

Plusuri Philips PSG7050/30 seria PerfectCare 7000

+ Fier foarte ușor, 800 g

+ Sistem de decalcifiere

+ Rezervor mare de apă, 1.8 l

+ Talpă SteamGlide Elite

+ Oprire automată

+ Tehnologie OptimalTemp Plus

Minusuri

– Preț ridicat

Concluzie

Cu ajutorul stație Philips PSG7050/30 seria PerfectCare 7000 călcatul hainelor va deveni o adevărata plăcere. Are un design deosebit, este extrem de ușor de folosit și simplu de manevrat, iar cu ajutorul jetului de abur puternic chiar și cele mai dificile cute vor deveni amintire.

Vezi pretul de azi