Black&Decker BXSS2200E, Stație de Călcat, Debit 45g/min, Jet 120g/min, Rezervor 1.4l, Negru – Pareri si Review

Black&Decker este o marcă americană de scule, accesorii și electrocasnice la prețuri foarte bune. BXSS2200E este o stație de călcat oferită de acest producător, și este ideală pentru familiile mari.

Statie de calcat Black Decker BXSS2200E

Black&Decker BXSS2200E este o stație de călcat ce are o putere de 2400 W cu un debit de abur de până la 45g/min și un jet de abur de până la 120g/min. Are un design modern, de culoare neagră cu un rezervor transpartent de 1,4 l. Talpa din ceramică este foarte rezistentă, și are incluse funcțiile anti-picurare și oprire automată.

Specificații Black&Decker BXSS2200E

Cu ajutorul stației de călcat Black&Decker BXSS2200E veți putea călca rufele fără pauze. Rezervorul de 1.4 litri are un sistem de reîncărcare nelimitat care vă permite să călcați rufele mai mult de 90 de minute fară pauză. Rezervorul cu încărcare continuă poate fi încărcat în orice moment chiar dacă aparatul funcționeză.

Puterea aburului este de până la 45g/min. Aceasta se poate regla și se obține un flux continuu, indiferent de temperatura plăcii de fier. Puterea jetului de abur de până la 120g/min ajută la eliminarea celor mai dificile cute.

Sistemul de călcat Black&Decker are o putere de 2400 W și un sistem de aprindere cu pornire ultra-rapidă. În doar 1 minut aparatul va atinge temperatura selectată și va fi gata de utilizare. Conectați aparatul la sursa de alimentare și puteți începe imediat să călcați.

Are un mâner special de prindere pentru a ușura deplasarea prin casă.

Statie de calcat Black Decker BXSS2200E

Tehnologii speciale

Tipul de călcare al stației Black&Decker BXSS2200E este orizontal, dar datorită jetului puternic de abur vă puteți călca hainele și direct pe umeraș.

Talpa din ceramică alunecă ușor pe orice tip de material și facilitează trecerea de la un tip de țesătură la altul. Talpa fierului de călcat este prevăzută cu vârf de precizie care vă ajută să ajungeți în zonele mai difcile cum ar fi manșetele, în jurul gâtului sau a nasturilor.

Black&Decker BXSS2200E este o stație de călcat care nu oferă foarte multe tehnologii, însă rezervorul cu reîncărcare nelimitată îl face ideal pentru familiile numeroase care au foarte multe rufe de călcat. Puterea jetului de abur va elimina cu ușurință chiar și cele mai dificile cute.

Funcții disponibile

Cu ajutorul opțiunii anti-calcar părțile interne ale aparatului vor fi protejate de impurități, durata de viață a fierului de călcat fiind astfel prelungită.

Stația beneficiază și de un sistemul anti-picurare care previne vărsarea apei , evitând pătarea hainelor în timpul călcării.

Funcția de oprire automată este și ea disponibilă, acesta se activează atunci când fierul detectează inactivitate, fiind o opțiune de siguranță și de economisire a energiei.

Plusuri Black&Decker BXSS2200E

+ Sistem de încărcare nelimitat

+ Încălzire foarte rapidă

+ Talpă ceramică

+ Oprire automata

+ Funcție anti-calcar și anti-picurare

+ Preț bun

Minusuri

– Debit de abur mic, doar 45g/min

Concluzie

Black&Decker BXSS2200E este o stație de călcat eficientă și rapidă, datorită căreia chiar și cele mai încrețite haine vor arata perfect. Puterea și capacitatea sa de abur vă vor permite să vă călcați toate rufele în cel mai scurt timp posibil. Este ideală pentru familiile numeroase și pentru ceea ce oferă prețul este mai mult decât avantajos.

Vezi pretul de azi